De drie leukste uitgaansgelegenheden in Antwerpen

Zaterdagavond is voor de meeste mensen dé avond om eens even lekker los te gaan. Na een drukke week, is het fijn om even helemaal tot rust te komen met je vrienden of partner. Maar waar doe je dat? In Antwerpen zitten tegenwoordig zoveel café's, discotheken en bars dat de meeste mensen door de bomen het bos niet meer zien. En daardoor eindig je iedere zaterdagavond in dezelfde kroeg, terwijl je graag iets nieuws zou willen uitproberen. Gelukkig hebben wij de oplossing voor je! In dit artikel vind je de drie leukste uitgaansgelegenheden in Antwerpen.

Café Local

Café Local is een begrip in Antwerpen, en dan vooral bij de lokale bevolking. Deze populaire kroeg is gelegen in de eveneens populaire uitgaansbuurt: Het Zuid. Deze buurt staat bekend om de prachtige gebouwen, maar ook om de gezelligheid die tot in de late uurtjes doorgaat. Café Local is al jaren één van de meest bezochte uitgaansgelegenheden in dit populaire deel van de stad, en dat is niet voor niets. Zo worden de drankjes door iedereen geprezen, en hangt er altijd een positieve en gezellige sfeer. Vergeet vooral niet om een biertje van de tap te bestellen! Het bier in Café Local is onovertroffen in Antwerpen en omstreken! Uiteraard is het wel belangrijk dat je drinkt met mate. Heb je problemen? Dan is het verstandig om contact op te nemen met verslavingszorg.

IKON

Ben je op zoek naar een goede discotheek, om tot in de late uurtjes te kunnen dansen? Dan is IKON, helemaal iets voor jou en je vrienden! Deze populaire club heeft namelijk een grote dansvloer, waar je helemaal los kunt gaan op de lekkerste beats. IKON is een discotheek die bekend staat om de Dance-liedjes die de gehele avond worden gedraaid. Daarnaast heeft IKON ook regelmatig optredens van de beste DJ's uit België en omstreken. En maak je geen zorgen om de sluitingstijden. IKON gaat tot een uurtje of 6 in de ochtend door, waardoor je de hele nacht zult kunnen blijven dansen als je wilt!

Het Falconplein

We konden niet één van de gezellige café's aan het Falconplein kiezen, en daarom hebben we het over het gehele plein! Het Falconplein is een plein die in Het Schipperskwartier ligt. Deze buurt staat in Antwerpen bekend als een zeer gezellige plek om de late avonduren door te brengen. Het Falconplein beschikt over meerdere hippe café's waar je lekker met je vrienden kunt borrelen. En vergeet dan vooral de borrelsnacks niet, want Het Falconplein staat bekend om zijn heerlijke snacks én lekkernijen.

Geef een reactie