Een hoortoestel kopen is zo geregeld

Heb je het idee dat je van alles mist? Dat je gesprekken niet kunt volgen en dat je, als je er even over nadenkt, al in geen tijden vogeltjes hebt horen fluiten? Dan wordt het wel een keer tijd om eens een afspraak te maken met je huisarts. Je kunt de huisarts eens goed in je oren laten kijken en deze eventueel uitspuiten. De kans is aanwezig dat er al een verbetering optreedt als je oren weer eens echt goed schoon zijn. Maar het kan ook zomaar zijn dat er toch echte gehoorschade is opgetreden. In dat geval is het wel verstandig om een afspraak te maken bij de audicien. Een hoortoestel kopen kun je zonder verwijsbriefje van de arts zelf regelen.

Een hoortoestel kopen kan echt het verschil maken

Je kunt zelf een hoortoestel kopen, maar natuurlijk doe je dit niet zomaar. Je gaat hiervoor eerst naar een afspraak met een audicien. Heb je niet de mogelijkheid om zelf naar de audicien te gaan? Dan is de audicien aan huis ook nog een mogelijkheid. Ook de audicien aan huis kan prima een diagnose stellen en je goed adviseren over welk hoortoestel kopen verstandig is. Je kunt, over het algemeen, al direct een hoortoestel voor een maand proberen. Dit kost je niets, maar je zult versteld staan over het grote verschil tussen voor en na!

Je hoeft je er niet voor te schamen

Mensen kopen een bril alsof het niets is, laten zich een beugel aanmeten en gebruiken allerlei smeerseltjes tegen de ouder wordende huid. En toch schamen ze zich ervoor dat ze, op een gegeven moment, minder goed gaan horen. Je kunt dit heel lang ontkennen, maar op een gegeven moment val je toch door de mand. Je ontdekt dat je complete gesprekken mist en dat je, achteraf, al een aantal jaren het juiste antwoord aan het gokken bent als iemand je een vraag stelt. Ga gewoon een hoortoestel kopen en doe jezelf en je omgeving een plezier. Je zult er enorm van opknappen.

Hoortoestellen zijn heel klein

De hoortoestellen van nu zie je bijna niet. Ze zijn maar heel erg klein en vallen dus helemaal niet op. Maar ze hebben meer functies dan de hoortoestellen van een paar jaar geleden. De hoortoestellen van nu kun je, via Bluetooth, verbinden met je mobiel en dan via een app de geluidssterkte aanpassen als dat nodig is. Ook kun je met deze hoortoestellen muziek of luisterboeken luisteren én de telefoon opnemen!

Geef een reactie