Een magazijn kan niet zonder reachtruck

Het goed inrichten van een magazijn is echt een vak apart. Je zult in het magazijn namelijk niet alleen moeten nadenken over de plaatsing van de stellingen. Je moet ook rekening houden met de breedte van de paden en de hoogte van de stellingen. En natuurlijk moet je nadenken over hoe je de spullen van die stellingen krijgt zonder ongelukken. Je kunt moeilijk de magazijnmedewerkers in de stellingen laten klimmen. Nee, de oplossing voor dit probleem is de aanschaf van een reachttruck. Maar waar vind je zo'n reachtruck en dan ook nog eens voor een goede prijs? Je kunt online bijna alles vinden, ook een nieuwe of gebruikte reachtruck. Wil je alles spiksplinternieuw? Hou dan rekening met een wat langere levertijd. Ga je voor een gebruikt exemplaar? Dan kun je deze al snel ophalen of zelfs laten bezorgen.

Een reachtruck gaat heel wat jaren mee

Tenminste, als deze reachtruck op de juiste manier gebruikt en onderhouden wordt. Het is dus ook geen enkel probleem om een gebruikt exemplaar aan te schaffen. Kijk wel even naar de leeftijd van het apparaat. Je wilt wel dat er nog reserveonderdelen te koop zijn. Het onderhoud kun je door je eigen monteurs laten doen, maar je kunt hier ook een specialist voor inschakelen. Hebben al je medewerkers de juiste papieren om met een reachtruck te werken? Dan kan het bijna niet meer mis gaan.

Wat als je zo'n apparaat over hebt?

Wanneer je stopt met je bedrijf en je magazijn leeg hebt verkocht, dan kun je overgaan tot de verkoop van de inventaris. Je kunt de stellingen te koop zetten, maar ook alle machinerie kan in de verkoop. Er is altijd weer vraag naar goede, gebruikte reachtrucks. Je kunt hier dus nog best geld voor vangen. Als je tenminste weet waar je deze apparatuur het best te koop kunt zetten. Kies je voor Trucks.nl? Dan komt het zeker goed met de verkoop.

Tips voor de verkoop

Zorg dat je een mooie foto maakt van de reachtrucks die je te koop hebt. Zet het apparaat vanuit alle kanten op de foto. Mensen die interesse hebben in jouw apparatuur kunnen dan met eigen ogen zien dat de machine onbeschadigd is. Zorg ook voor een uitgebreide beschrijving van de machine. Niet alleen het merk en de kleur, maar ook het bouwjaar en het aantal bedrijfsuren zijn van belang voor de prijs. Weet je niet precies wat je moet vragen? Dan kun je geïnteresseerden ook laten bieden.

Geef een reactie